Henny Verkaik

Zoals de naam van mijn salon al zegt, is mijn naam Henny Verkaik. Ik woon in Damwâld, samen met mijn man en vier kinderen. Afgelopen maart 2014 bestond mijn salon 25 jaar. Dat ik al 25 jaar met veel plezier en enthousiasme schoonheidsbehandelingen geef, heeft ervoor gezorgd dat ik met veel ervaring op maat gemaakte behandelingen kan aanbieden. Vanuit mijn jarenlange ervaring kan ik op basis van een uitgebreide huidanalyse op maat gemaakte behandelingen samenstellen. Graag heet ik u welkom in mijn schoonheidssalon in Damwald.

Mijn werkwijze

In de rustige en serene omgeving van mijn salon verzorg ik hoogwaardige schoonheidsbehandelingen. Ik werk volgens het principe ‘klant is koning’. Tijdens de behandeling kunt u aangeven wat uw wensen en verwachtingen zijn.

Zoals u kunt lezen bij ‘merken’ werk ik onder andere met het merk Gatineau. Tijdens mijn opleiding heb ik hiermee leren werken. Door cursussen en bijscholingen blijf ik up-to-date met alle nieuwe ontwikkelingen en behandelmethoden. De kracht van het merk Gatineau zit hem in de negen verschillende productlijnen, elk voor een ander huidtype. Doordat geen huid hetzelfde is kan ik vanuit mijn ervaring en opleiding een verzorgingsprogramma op maat samenstellen.

Ik adviseer u heel graag, geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden. Neem contact met mij op